screen-shot-2016-10-03-at-05-53-05

Povestea noastră vorbeşte despre iubirea de frumos, culoare, lumină şi Dumnezeu. Suntem aici să ajutăm în alegerea vesmintelor, acoperãmintelor de bisericã, a accesoriilor potrivite pentru efectul pe care îl dorim în înfrumusetarea bisericii.

Ce vă oferă atelierul ? -vesminte gata confecţionate cu dimensiuni standard
-vesminte confecţionate la comandã după dimensiuni -consultanţă;
-consiliere gratuită la Parohie cu o persoanã specializatã
Produsele noastre sunt apreciate ca fiind de colecţie, materiale cu atitudine, cu stil, cu parfumul mesajului pe care îl poartă.

Personalizăm materialele în funcţie de modelul clientului. Folosim maşini de brodat

computerizate de înaltă performanţă şi de mare viteză, cu 15 culori şi 1600 împunsături/min, dar şi aţă de brodat de calitate excepţională, care reproduce până aproape de perfecţiune.

În plus, atelierul oferă tarife mici şi o gamă largă de articole destinate brodãrii, nu impunem limită minimă la comenzi.

Produsele trebuie să aibă o imagine impecabilă, iar un veşmânt sau Acoperãmânt personalizat oferă încredere în servicii de calitate. Design-urile brodate au o durabilitate extraordinară, chiar dacă sunt spălate sau curăţate chimic. De cele mai multe ori, broderia rezistă chiar mai mult decat produsul pe care este realizată. Broderia conferă un caracter exclusivist şi elegant pieselor pe care este realizată.

Echipa noastră este pregatită sã vă asiste în alegerea celor mai bune soluţii. La noi veţi găsi personal calificat care ştie să personalizeze cu broderie de calitatea excepţională.

Suntem o echipă creativă, cu mâini dibace și ochi de artiști. Atelierul nostru înseamnă curajul de-a ne juca cu linii, forme, modele și texturi. La Bisericile imbrăcate de noi se creează acel sentiment că totul în jur și-a găsit armonia, dăruindu-le personalitate.

Back to Top

Oferta Zilei

 

 

Doar astazi

 190 Lei 

Oferta Lunii

Doar luna aceasta

 1.160 lei

Cel mai vandut        

      produs

Doar acum

 1.660 lei

Lichidare Stoc

Ultimele bucati

  860 lei